ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

   

Ξεκινάμε με μια ολιγόλεπτη ξενάγηση στους χώρους του VR², και μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστικά των VR simulators μας. Έπειτα απαντάμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με την εικονική πραγματικότητα  και τις εφαρμογές της. Αφού ολοκληρώσουμε με τις οδηγίες ασφαλείας και μια σύντομη εκπαίδευση, προχωράμε απευθείας στις VR εμπειρίες μας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγουν ποιες εφαρμογές τους ενδιαφέρουν. Προτείνουμε να ξεκινούν με τις πιο δημοφιλής, προ-επιλεγμένες εφαρμογές που προσφέρουν την καλύτερη δυνατόν εισαγωγή στον κόσμο του VR. Όσο η εκδήλωση συνεχίζεται, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέγουν να δοκιμάσουν συγκεκριμένα παιχνίδια ή εφαρμογές που τους κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αν υπάρχει κάποια εφαρμογή VR που είναι σχετική με το αντικείμενο εργασίας σας ή κάποια συγκεκριμένη που σας ενδιαφέρει, θα σας ενημερώσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να είναι διαθέσιμη για την εκδήλωσή σας.

Τα VR συστήματά μας είναι διασυνδεδεμένα. Αυτό σημαίνει πως οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν ή να συνεργαστούν στην ίδια εφαρμογή.

Η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες στο VR² δεν προαπαιτεί προηγούμενη εμπειρία. Αν δεν είστε φανατικός με τα παιχνίδια, μην ανησυχείτε, σας καλύπτουμε: προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών από διάφορες εφαρμογές που μπορούν να σας ικανοποιήσουν.

Κατά τη διάρκεια των εταιρικών εκδηλώσεων, επιτρέπεται στις ομάδες που συμμετέχουν να φέρνουν μαζί τους προμήθειες που μπορούν να χρειαστούν (αναψυκτικά, σνακς κλπ), καθώς και πρόσβαση στον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, που λειτουργεί θαυμάσια κατά την διάρκεια των εταιρικών εκδηλώσεων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 211-4151701 για τις εταιρικές σας εκδηλώσεις. Ενημερώστε μας για την ημερομηνία και την ώρα που θα θέλατε να προγραμματίσετε την εταιρική σας εκδήλωση, πόσα άτομα θα συμμετέχουν, και από ποιο επαγγελματικό τομέα προέρχεστε. Παρακαλούμε επίσης, όπως μας ενημερώσετε αν οι συμμετέχοντες έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία με την εικονική πραγματικότητα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμολόγηση μας, μόλις μας διαθέσετε τις πληροφορίες.

Ανυπομονούμε να προσαρμόσουμε την εκδήλωσή σας στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

 

 button epistrofi