ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

   

Ξεκινάμε με μια ολιγόλεπτη ξενάγηση στους χώρους του VR², και μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστικά των VR simulators μας. Έπειτα απαντάμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με την εικονική πραγματικότητα  και τις εφαρμογές της. Αφού ολοκληρώσουμε με τις οδηγίες ασφαλείας και μια σύντομη εκπαίδευση, προχωράμε απευθείας στις VR εμπειρίες μας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγουν ποιες εφαρμογές τους ενδιαφέρουν και θα χαρούμε πολύ να σας συστήσουμε τις καλύτερες επιλογές. Αν έχετε κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή κατά νου, ενημερώστε μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είναι διαθέσιμο/η κατά την εκδήλωσή σας.

Τα VR συστήματά μας είναι διασυνδεδεμένα. Αυτό σημαίνει πως οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν ή να συνεργαστούν στην ίδια εφαρμογή.

Η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες στο VR² δεν προαπαιτεί προηγούμενη εμπειρία. Αν δεν είστε φανατικός με τα παιχνίδια, μην ανησυχείτε, σας καλύπτουμε: προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών από διάφορες εφαρμογές που σίγουρα να σας ικανοποιήσουν .

Κατά τη διάρκεια των ομαδικών εκδηλώσεων, επιτρέπεται στις ομάδες που συμμετέχουν να φέρνουν μαζί τους προμήθειες που μπορούν να χρειαστούν (αναψυκτικά, σνακς κλπ), καθώς και πρόσβαση στον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, που λειτουργεί θαυμάσια κατά την διάρκεια ιδιωτικών εκδηλώσεων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 211-4151701. Ενημερώστε μας για την ημερομηνία και την ώρα που θα θέλατε να προγραμματίσετε την εκδήλωση σας, πόσα άτομα θα συμμετέχουν, και αν υπάρχει κάποια ειδική περίσταση που γιορτάζεται. Παρακαλούμε επίσης, όπως μας ενημερώσετε αν οι συμμετέχοντες έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία στην εικονική πραγματικότητα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμολόγηση μας, μόλις μας διαθέσετε τις πληροφορίες.

Ανυπομονούμε να προσαρμόσουμε την εκδήλωσή σας στις προτιμήσεις της ομάδας σας.

 

 

 button epistrofi