ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

 

 

Η ασφάλεια, σε συνδυασμό με το μέγιστο χρόνο παιχνιδιού VR, είναι η κύρια προτεραιότητά μας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τους νεαρούς παίκτες.

Τα παιδιά ξετρελαίνονται με το VR. Μιας και τα παιδιά είναι πολύ δραστήρια και τους αρέσει η συμμετοχή σε παιχνίδια, συνήθως προτείνουμε τουλάχιστον 2 ώρες απεριόριστου παιχνιδιού για τις παιδικές εκδηλώσεις.

Ξεκινάμε με μια ολιγόλεπτη ξενάγηση στους χώρους του VR². Συζητάμε με τα παιδιά για τα full motion simulators και απαντούμε στις ερωτήσεις τους σχετικά με την εικονική πραγματικότητα καθώς και για τις δυνατότητές της. Αφού ολοκληρώσουμε με τις οδηγίες ασφαλείας και μια σύντομη εκπαίδευση, προχωράμε απευθείας στις VR εμπειρίες μας.

Κατά την πρώτη ώρα, επικεντρωνόμαστε σε προ-επιλεγμένα παιχνίδια και εφαρμογές ώστε τα παιδιά να δοκιμάσουν όλα τα συστήματα του VR². Για το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, επικεντρωνόμαστε στις επιλογές των παιδιών με βάση τις προτιμήσεις τους.

Τα VR συστήματά μας είναι διασυνδεδεμένα. Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά μπορούν να διαγωνιστούν ή να συνεργαστούν στην ίδια εφαρμογή.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις από τα παιδιά και τους γονείς τους. Για παράδειγμα, το VR² προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών από μη-βίαια VR παιχνίδια και εκπαιδευτικές/δημιουργικές εφαρμογές όπως τα Tilt Brush, Beat Saber ,The Lab κ.α.

Επιπλέον, έχουμε έναν ιδιωτικό εξωτερικό χώρο όπου συνήθως στήνουμε πάγκους ή τραπέζια. Το πλήθος μοιράζεται ανάμεσα στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο, κάτι που λειτουργεί θαυμάσια κατά την διάρκεια ιδιωτικών εκδηλώσεων. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας την τούρτα γενεθλίων σας, τα φαγητά και/ή τα αναψυκτικά σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αν είστε γονιός ή εκπρόσωπος σχολείου και θέλετε να οργανώσετε μια παιδική εκδήλωση εικονικής πραγματικότητας, ένα πάρτι γενεθλίων κλπ. παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 211-4151701. Ενημερώστε μας για την ημερομηνία και την ώρα που θα θέλατε να προγραμματίσετε την εκδήλωση σας, πόσα άτομα θα συμμετέχουν, την ελάχιστη και την μέγιστη ηλικία των παιδιών, και πόσοι γονείς θα τα συνοδεύσουν. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμολόγηση μας, μόλις μας διαθέσετε τις πληροφορίες.

Ανυπομονούμε να προσαρμόσουμε την εκδήλωσή σας στις προτιμήσεις σας.

 

 

 button epistrofi