ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

 

 

Ε: Τι είναι εικονική πραγματικότητα - Virtual Reality

Α: Η εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιεί ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για να δημιουργήσει και να προσομοιώσει πραγματικά ή μη περιβάλλοντα, από τα οποία ο χρήστης έχει την ψευδαίσθηση ότι περιβάλλεται, και στα οποία μπορεί να κινηθεί ελεύθερα, αλληλεπιδρώντας παράλληλα με τα αντικείμενα που περιλαμβάνουν, όπως θα έκανε και στον πραγματικό κόσμο.

 

Ε: Τι είναι το ODT - KAT WALK

Α: Το KAT Walk είναι μια πολυκατευθυντική πλατφόρμα κίνησης που μεταφράζει το περπάτημα και το τζόκινγκ στην πραγματική ζωή σε εικονικούς κόσμους, εμπειρίες και παιχνίδια.

Προχωρήστε ελεύθερα, γυρίστε, τρέξτε, περπατήστε προς τα πίσω, σκύψτε ή και κατεβείτε για να καλυφτείτε ή να σηκώσετε τα αντικείμενα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός αντιδρά συνεχώς σε κάθε κίνηση που κάνετε,  με νέα τεχνολογία αισθητήρων χωρίς επαφή που είναι πολύ ακριβέστερη.

Είναι μια συσκευή που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελεί κίνηση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, επιτρέποντας 360 μοίρες κίνησης. Όταν χρησιμοποιούνται σε παιχνίδια VR και σε άλλες διαδραστικές ψηφιακές εφαρμογές, αυτές οι συσκευές επιτρέπουν τη δημιουργία ενός απεριόριστου χώρου στον οποίο ο χρήστης μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα και με ασφάλεια. Ένα ODT δεν είναι στην πραγματικότητα ένας διάδρομος με έναν μεταφορικό ιμάντα όπως αυτοί που μπορείτε να βρείτε σε γυμναστήρια και οι μηχανισμοί τους είναι λίγο περίπλοκοι, αλλά είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν και αντιπροσωπεύουν μια πολύ έξυπνη λύση στους περιορισμούς χώρου του VR.

 

Ε: Τι κάνει το KAT WALK ξεχωριστό;

Α: Ο μοναδικός σχεδιασμός της KAT WALK, βελτιστοποιημένος για την ελεύθερη κυκλοφορία, είναι αυτός που τον κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων παρόμοιων προϊόντων στην αγορά. Πρώτα απ 'όλα, η KAT VR έχει αναπτύξει έναν προηγμένο αλγόριθμο παρακολούθησης κίνησης για το σύστημα αισθητήρων του, που επιτρέπει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση και ως εκ τούτου επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει ένα πολύ ακριβές αποτέλεσμα εντοπισμού κίνησης που μεταφράζεται σε ομαλή και αξιόπιστη κίνηση στον εικονικό κόσμο. Παρόμοιες συσκευές έχουν επίσης σοβαρούς περιορισμούς σχεδιασμού όπως δακτύλιοι ή άλλα άκαμπτα εμπόδια γύρω από τη μέση του χρήστη που μπορούν να περιορίσουν το εύρος κίνησης και να θέσουν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια. Άλλες ODT υποφέρουν επίσης από υπερβολική εξάρτηση από ιμάντες  και άλλους τρόπους συγκράτησης για τα άκρα και τον κορμό, ενώ το KAT WALK απαιτεί μόνο μία ζώνη για τη μέση και αφήνει τα χέρια και τα πόδια του χρήστη εντελώς ελεύθερα. Το KAT WALK επίσης αποφεύγει το πρόβλημα της εμπλοκής των καλωδίων μέσω της προσεκτικής ενσωμάτωσης των συνδέσεων εντός  της συσκευής. Με το KAT WALK είστε απολύτως ελεύθεροι να βιώσετε τον εικονικό κόσμο ενώ είστε απόλυτα ασφαλείς.

 

Ε: Υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση του προσομοιωτή ; 

Α: Συνιστάται οι έγκυες γυναίκες, οι ηλικιωμένοι άνω των 80, όσοι έχουν οπτική διαταραχή ή ιστορικό ψυχικής ασθένειας ή εκείνοι που επλήγησαν από άλλες σοβαρές καταστάσεις υγείας, όπως οι καρδιακές παθήσεις, να μην χρησιμοποιούν τη συσκευή. 

 

Ε: Υπάρχουν επίσης περιορισμοί ύψους / βάρους / ηλικίας στο προσομοιωτή; 

Α: Όσοι ζυγίζουν πάνω από 120 κιλά δεν συνίσταται να χρησιμοποιούν τη συσκευή λόγω του περιορισμένου φέροντος φορτίου της πλάκας- βάσης. Τόσο για την ασφάλεια του χρήστη όσο και για να αποφευχθεί η ζημιά του εξοπλισμού, συνιστάται να μην υπερβαίνονται αυτά τα όρια. Το ιδανικό ύψος για τη συσκευή είναι 140cm έως  180cm και το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος είναι 195-200cm. 

 

Ε: Από ποια ηλικία μπορείτε να βιώσετε την εικονική πραγματικότητα;

Α: Μπορούμε να φιλοξενήσουμε παιδιά από 7 χρονών με την παρουσία τουλάχιστον ενός γονέα.

Ο πολυκατευθυντικος διάδρομος ενδείκνυται για παιδιά άνω των 13 ετών, με τις προϋποθέσεις που αναγράφονται παραπάνω.

 

Ε: Προσφέρεται εταιρικές εκδηλώσεις, ομαδικά γεγονότα, πάρτυ γενεθλίων και εκπαιδευτικά σεμινάρια;

Α: Ναι, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας το γεγονός, τον αριθμό των συμμετεχόντων και την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε.


Ε: Πρέπει να κάνω κράτηση;

Α: Σας συστήνουμε να κλείνετε ραντεβού στην ιστοσελίδα μας πριν έρθετε στο VR². Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το σύστημα προσομοίωσης που θα θέλατε να δοκιμάσετε είναι διαθέσιμο και ότι δεν θα ταλαιπωρηθείτε περιμένοντας.


Ε: Τι γίνεται αν δεν παίζω παιχνίδια;

Α: Μην ανησυχείτε! Έχουμε πολλές εμπειρίες προσομοίωσης για τους επισκέπτες μας. Δημιουργία τέχνης σε 3D χώρο, διαδραστικά ντοκιμαντέρ και εφαρμογές, και πολλά ακόμα, ώστε όλοι να μπορούν να διασκεδάσουν, ανεξάρτητα από το πόσο οικείοι είναι  με τα παιχνίδια.


Ε: Μπορώ να πραγματοποιήσω το πάρτι μου στο 
VR²;

Α: Εάν είστε ομάδα περισσότερων των 4 ατόμων, το VR² μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία από ιδιωτικές εκδηλώσεις, όπως πάρτι γενεθλίων, διασκέδαση με φίλους και VIP εταιρικές εκδηλώσεις! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να υποβάλλετε το αίτημά σας  και για να μάθετε περισσότερα.


Ε: Μπορώ να αλλάξω εφαρμογές - παιχνίδια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου;

Α: Ναι, μπορείτε να αλλάζεται εφαρμογές - παιχνίδια κατά τη διάρκεια της κράτησής σας όσες φορές επιθυμείται.


Ε: Μπορώ να γίνω μέλος;

Α: Ναι, διατίθεται υπηρεσία μελών με εκπτώσεις και προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή επισκεφτείτε τις πληροφορίες.


Ε: Μπορώ να αγοράσω μια εμπειρία
VR ως δώρο;

Α: Μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα δώρου VR² για να προσφέρεται μια φοβερή εμπειρία VR σε κάποιον που σας ενδιαφέρει.


Ε: Υπάρχει χρόνος αναμονής;

Α: Εάν έχετε κάνει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας, πιθανόν να υπάρχει μέγιστος χρόνος αναμονής 5 λεπτών, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα παίξετε αμέσως.


Ε: Πρέπει να προσέλθουμε νωρίτερα για το ραντεβού;

Α: Το ιδανικό θα ήταν να προσέλθετε 5-10 λεπτά νωρίτερα. Διαφορετικά, μπορεί ο χώρος να είναι κατειλημμένος από άλλες ιδιωτικές  εκδηλώσεις.


Ε : Πώς έρχομαστε στο 
VR²;

Α: Βρισκόμαστε στο λιμάνι του Πειραιά Νοταρά 73, σε απόσταση δύο λεπτών από το Δημαρχείο της πόλης και το Δημοτικό Θέατρο. Οδηγίες για το πως θα έρθετε μπορείτε να βρείτε στην Επικοινωνία.


Ε: Είναι κατάλληλο για τους ηλικιωμένους;

Α: Ναι, οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τις εμπειρίες VR. Μια λίστα με τις εμπειρίες VR που προσφέρουμε μπορεί να βρεθεί εδώ


Ε: Υπάρχει κάποια προετοιμασία που απαιτείται για να παίξετε
VR;

Α: Όχι.


Ε: Τι είδους παιχνίδια έχετε;

Α: Έχουμε πολλά και διαφορετικά παιχνίδια, για πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας με περιπέτειες, να στοχεύσετε, να πετάξετε, να εξερευνήσετε  ή να δημιουργήσετε πράγματα, υπάρχει επιλογή για σας. Μια λίστα με τις εμπειρίες VR που προσφέρουμε μπορεί να βρεθεί εδώ

 

 

 button epistrofi

 

button kratisi